OM OSS
SMÅ ODLARE – STORA CHAMPAGNER

MED LÅNG ERFARENHET OCH PASSION FÖR GODA DRYCKER FRÅN CHAMPAGNE.

”STORA CHAMPAGNER FRÅN SMÅ ODLARE”

Har du gjort samma reflektion: Vi svenskar är måna om att dricka och bjuda på viner av god kvalitet? Men när det kommer till vinernas vin champagne, så är det alltför många som nöjer sig med en standarddryck om än från ett välkänt hus.

Det var denna insikt, ihop med kunskapen att det fanns många mindre odlare som var passionerade att framställa champagne med stor smak till ett pris som var rimligt, som år 2002 ledde till att vi etablerade ChampagneHuset och slog fast vår ambition att erbjuda: ”Stora champagner från små odlare”.

TWS Collective

– Vad vi på TWS Collective kan addera är en stark restaurangbearbetning. Vi kommer nu att kunna erbjuda våra kunder en bred portfölj där stora globala producenter samsas med småskaliga mer nischade producenter. Förvärvet av ChampagneHuset ger oss en spets i portföljen som få kan mäta sig med, säger Gabriel Eriksson, VD och partner, The Wine & Spirits Collective.

The Wine and Spirits Collective är ett kreativt företag med ett modernt tillvägagångssätt. Med en arbetsmiljö som starkt tror på och uppmuntrar stort förtroende för individen och ständigt utmana oss själva och miljön vi jobbar i. Vi är ett team med olika bakgrund, kompetens och personliga och professionella skillnader. Men vi arbetar som ett team, vi älskar vad vi gör och vi känner oss alla lyckligt lottade att få arbeta med vår passion.


Besök The Wine Collective eller kontakta oss.

Ladda ner vårt champagnelexikon

Lexikon som PDF


Tel: 0702-999 888,  E-post: info@champagnehuset.se